Stort projekt på vej i Hornslet

Dansk Byggeselskab A/S indgår aftale med Vendehøj A/S om udviklingen af storparcel i Hornslet med op til 92 boliger.

Dansk Byggeselskab har indgået en samarbejdsaftale om, at udvikle og sælge boliger på storparcellen Vendehøj 98 i Hornslet. Aftalen er ingået med Vendehøj A/S ved Erik Munk, som de seneste år har gennemført en lokalplanlægning af arealet.

Storparcellen er på i alt 65.599 m2 og opdelt i 4 delområder, som muliggør en varieret bebyggelse med både parcelhuse og tæt-lav byggeri som ét og 2 plans rækkehuse. Lokalplanområdet bindes flot sammen med en grøn kile og flere fælles opholdsarealer.

Grunden ligger godt op ad et nyetableret parcelhusområde med gåafstand til Rema 1000 og en kommende Netto. Her er ca. 2 km til letbanestoppet og ca. 1,4 km. til Hornslet Skole, som bl.a. kan nås via den nyetablerede cykel-/gangsti, som går under Løgtenvej.

“Vi glæder os til samarbejdet, og vi ser frem til at udvikle området til gavn for hele byens befolkning.” udtaler Jon Søberg, direktør i Dansk Byggeselskab, som samtidig oplyser, at selskabets arkitekter allerede er i gang med de indledende skitser for området.

Salget af boligerne varetages af ejendomsmæglerfirmaet Ankersø Bolig ApS i Skødstrup.

”Letbanen har givet et pust til Hornslet og gjort det attraktivt at bosætte sig i byen, som de seneste år er vokset eksplosivt. Særligt børnefamilier er valfartet til området og har opført nye huse i de store kommunale udstykninger,”, fortæller ejendomsmægler Dennis Ankersø. 

Lokalplan 421, som regulerer området, rammer på mange måder plet i forhold til bebyggelsens sammensætning med flere mindre boliger i ét plan.

“Jeg oplever generelt en stor efterspørgsel på mindre rækkehuse i ét plan” understreger Dennis Ankersø.

Dansk Byggeselskab A/S udvikler og opfører boligprojekter i Østjylland og på Sjælland. Pt. er der igangværende aktiviteter i Solbjerg og i Grundfør ved Hinnerup.

For interesse, spørgsmål m.v. kontakt ejendomsmægler Dennis Ankersø på telefon 21423233 eller udfyld denne formular:

Ring til Dennis Ankersø for at høre mere om projektet på telefon 2142 3233.

Eller udfyld denne formular, og vi kontakter dig: 

Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
free download udemy course
download coolpad firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free