Salget er i gang

Hinnerup - 7 spændende rækkehuse

Disse étplans rækkehuse opføres i den aktive landsby Grundfør, som har ganske kort afstand til Hinnerup og endda med cykelsti hele vejen. Børnene kan springe på skolebussen, som fragter dem sikkert til Rønbækskolen, hvor du også finder svømmehal, børnehaver, sportshal, tennisbaner m.m.
 
Grundfør er helt unik – en solid blanding af den gamle landsbyatmosfære og det sprudlende liv. Byen kan bryste sig af sin helt egen festival, der er nyttehaver ved den nedlagte gylletank, og familiens mindste kan til fiskekonkurrencen se, om de kan få noget på krogen. Der er omkring byen lavet et større skovrejsningsområde, som støder op til en stor del af byen.
 
Området, hvor disse boliger opføres, skal i den kommende tid forvandles til et nyt boligområde med 7 rækkehuse og 10 parcelhuse. De vil være sammen om et nyt område med store fællesarealer forbundet med et stisystem.
 

Boligerne opføres i løbet af 2021 og placeres langs Sandballevej i et lukket vejsystem. Boligerne er 152 m2 eller 155 m2 og påføres i et arkitektonisk spændende design med loft til kip løsning og store vinduespartier mod vest. Alle boliger forsynes med egen carport og redskabsrum, og alle boliger vil have egen have med terrasse.

Bebyggelsen består af 3 symmetriske dobbelthuse og et enkelt fritliggende hus. Fælles for alle boliger er, at de indeholder en funktionel indretning med 4 værelser, 2 badeværelser, et bryggers samt naturligvis køkken alrum og stue. Alle boliger er med gulvvarme.
 
Rækkehusene leveres med et solcelleanlæg, der kan lagre strømmen i et batteri. Anlægget vil kunne dække en del af husets forbrug, inkl. elforbrug til den medfølgende varmepumpe. På den måde bliver boligerne delvist selvforsynende, du mindsker din CO2-belastning, og du sparer penge på din el- og varmeregning, samtidig med at huset fremtidssikres.
 
Som køber får du mulighed for, at være medbestemmende på materialevalg, herunder valg af gulve, spots samt inventar og hvidevarer m.v
Bolig Størrelse Pris
Herstvej 9, Bolig A
155 m2
2.649.500
Herstvej 9, Bolig B
155 m2
Købsaftale underskrevet
Herstvej 9, Bolig C
155 m2
Købsaftale underskrevet
Herstvej 9, Bolig D
155 m2
Købsaftale underskrevet
Herstvej 9, Bolig E
152 m2
Købsaftale underskrevet
Herstvej 9, Bolig F
152 m2
Købsaftale underskrevet
Herstvej 9, Bolig G
152 m2
Købsaftale underskrevet

Der er stadig ledige boliger i dette projekt

Projekter

Dansk Byggeselskabs nye projekter er placeret i rolige, børnevenlige kvarterer.

00-Grundfor-beliggenhedsplan-01

Nyheder

Hold dig opdateret med de nyeste projekter
og relevante informationer.

Stort projekt på vej i Hornslet

Dansk Byggeselskab A/S indgår aftale med Vendehøj A/S om udviklingen af storparcel i Hornslet med op til 92 boliger. Dansk Byggeselskab har indgået en samarbejdsaftale…