Grundfør v. Hinnerup

Vi opfører 10 villaer, der selv producerer el og varme

* 10 nye energirigtige parcelhuse ved Hinnerup.
* 180 m2 akitekttegnet parcelhus.
* Integreret dobbelt carport på 50 m2
* Overdækket terrasse på 17,4 m2
* Loft til kip løsning, store vinduespartier og vestvendt terrasse.
* Vær medbestemmende på materialevalg.
* Meget lave udgifter til el og varme pga. solcelleløsning, der kan lagre energien.
* Bliv en del af et større område med parcel- og rækkehuse.
* 17 km til Domkirken i Aarhus C.
* 4 km til togstation i Hinnerup.

Boligen her opføres i den særdeles aktive landsby Grundfør, som har ganske kort afstand til Hinnerup og endda med cykelsti hele vejen. Børnene kan  også springe på skolebussen, som fragter dem sikkert til Rønbækskolen, hvor du også finder svømmehal, børnehaver, sportshal, tennisbaner m.m.

Grundfør er helt unik – en solid blanding af den gamle landsbyatmosfære og det sprudlende liv. Byen kan bryste sig af sin helt egen festival, der er nyttehaver ved den nedlagte gylletank, og familiens mindste kan til fiskekonkurrencen se, om de kan få noget på krogen. Der er omkring byen lavet et større skovrejsningsområde, som støder op til en stor del af byen.

Området, hvor disse boliger opføres, skal over den kommende tid forvandles til et nyt boligområde med 10 parcelhuse og 7 rækkehuse. De vil være sammen om et nyt område med store fællesarealer forbundet med et stisystem. 

Længehuset er et 1 plans murstenshus, der er udarbejdet med henblik på optimering af plads, samt en fortolkning af kernefamiliens sociale værdier. Huset er sydligt orienteret med en delvist overdækket terrasse mod vest og en stor integreret carport mod nord, der begge er beklædt med hvide tectiva-plader. Ved at minimere gangarealet frigøres plads til at øge husets kerne i et stort socialt fællesrum, der binder køkken/alrum og stue sammen og oversvømmes af lys fra den sydvestlige glasfacade. Huset er med 4 værelser og 2 badeværelser, hvilket giver stor fleksibilitet, når det kommer til brug og funktionalitet. Alle værelser er centreret omkring kernen. Det største værelse ligger i direkte kontakt til walk-in closet samt det ene af badeværelserne. De 3 andre værelser er placeret langs den østlige facade. Det andet badeværelse ligger i kontakt med entreen, hvor der på modsatte side findes et stort bryggers. I mange af husets rum har tagkassetterne muliggjort loft til kip, der giver store og luftige rumoplevelser.

Ved at kombinere et kraftigt solcelleanlæg med en helt ny batteritype, hvor energien kan opbevares, kan man selv producere gratis, grøn energi, som forsyner huset med el til varmepumpen, der leverer varme og varmt vand til huset. For en sikkerheds skyld er huset tilsluttet elforsyningen, således at der også er strøm, når systemet ikke kan dække husets forbrug. Løsningen koster ca. 500 kr. om måneden til professionel service, der inkluderer tilsyn og eventuel udskiftning af varmepumpen.

Projektet er udviklet af Dansk Byggeselskab A/S. Dansk Byggeselskab A/S er en privatejet virksomhed, som er specialiseret i udvikling, opførelse og salg af attraktive boligprojekter over hele Danmark.

Er 180 m2 for stort, leverer vi også en variant på 135 m2 med samme udtryk, materialer m.v. Dog er huset uden integreret dobbelt carport, men i stedet med en selvstændig dobbelt carport i stål.

Nedenstående priser må forventes at stige i takt med, at salget skrider frem.

Der er ingen ledige boliger i dette projekt

Projekter

Dansk Byggeselskabs nye projekter er placeret i rolige, børnevenlige kvarterer.

00-Grundfor-beliggenhedsplan-01

Nyheder

Hold dig opdateret med de nyeste projekter
og relevante informationer.

Stort projekt på vej i Hornslet

Dansk Byggeselskab A/S indgår aftale med Vendehøj A/S om udviklingen af storparcel i Hornslet med op til 92 boliger. Dansk Byggeselskab har indgået en samarbejdsaftale…