Vi booster din synlighed på nettet

Per Draker har en solid journalistisk og sproglig ballast fra sin tid som ansat ved den skrevne presse  – De Bergske Blade, Midtjyllands Avis og JyllandsPosten.

Han har som selvstændig erhvervsdrivende i flere lande med forretningsaktiviteter i såvel online- som offlinebaserede firmaer over 20 års erfaring med web design, tekstarbejde, korrekturlæsning samt oversættelse til flere sprog.

Med udspring i det sproglige engagement opstod i 2008  webbureauet Draker Web, der kan tilbyde dig en bred vifte af webrelaterede ydelser.

Draker Web lægger vægt på et personligt og engageret serviceniveau med fokus på omhu og med sans for optimeret og synlig tilstedeværelse på nettet. Her er et ord et ord, og en aftale er en aftale.

Vi fokuserer på at etablere og fastholde langsigtede kunderelationer, baseret på gensidig tillid og respekt.

Per Draker betjener i samarbejde med en stab af IT-kyndige samt en række erfarne webkonsulenter en varieret kundekreds. Heriblandt en række markedsledende, succesfulde danske webshops.

Draker Web tilbyder en allround service omkring din onlinetilstedeværelse.

Her finder du hjælp til alle aspekter – webdesign, søgeoptimerede tekster og effektiv markedsføring – altid med fokus på optimalt e-købmandskab.