Privatflytning

Vi flytter for private i hele landet – læs mere om vores tilbud i Danmark her.

Erhvervsflytning

Når virksomheden skal flytte, så er det dejligt at have erfarne folk til at stå for slæbet.

Profil og værdigrundlag

Læs mere om vores værdier - og find ud af, hvorfor det er en god idé at flytte med os.

Dit flyttefirma Aarhus

At være det mest pålidelige flyttefirma i Aarhus er vores vigtigste mission som det oplagte valg for den kvalitetsbevidste kunde. Som din flyttemand Aarhus vil vi i samarbejde med dig planlægge og forberede din flytning, så vi sikkert og effektivt kan flytte dit indbo med et smil.

Du vil derfor også stå med en tilfreds følelse i kroppen, når vi er færdige, og dit indbo står i dit nye hjem. Som dit lokale flyttefirma og flyttemand i Århus tilbyder vi også flytning for erhverv i Aarhus og omegn.

Fleksibelt Flyttefirma - flytning i Aarhus og omegn

Kontakt din flyttemand i Aarhus for en snak om din flytteopgave. Vi er dit professionelle flyttefirma i Aarhus og sikrer dig en effektiv og pålidelig flytning. Ring til din flyttemand i Århus på 22809898, eller udfyld vores kontaktformular.

Høj kvalitet og effektivitet - flyttemand i Aarhus

Dit Flyttefirma (tidligere Varebilnu) er din flyttemand med base i Aarhus, når du ønsker kvalitet, tryghed og kontrol omkring din flytning – både når det gælder erhvervsflytning og privatflytning.

25 års erfaring med flytninger

Vi byder ind med en seriøs tilgang til alle flytninger, store som små. Vi er en professionel virksomhed med mange års erfaring med flytninger af enhver art i såvel indland som udland. Når du booker en flyttemand hos os, er dine ejendele derfor altid i trygge og erfarne hænder.

Vi gør det ordentligt - første gang

Vi er ikke den flyttevirksomhed, du skal vælge, hvis du udelukkende ønsker en billig flytteforretning. Hos os er den største prioritet at gøre tingene ordentligt første gang. I sidste ende betyder det, at flytteprocessen er overstået hurtigst muligt, men også på en måde, hvor den virkelig er færdig, når vi forlader bygningen. Vi efterlader os ikke en masse rod og komplikationer, men tager os den nødvendige tid til at få flytningen til at sidde lige i skabet i første forsøg.

Sådan arbejder vi

For at sikre en ordentlig flytteproces tager vi vores mange års erfaring i brug. De erfaringer, vi som flyttevirksomhed har oparbejdet ved at hjælpe mange kunder, blandt andet i og i nærheden af Århus, gør os i stand til at forstå, hvordan vi løser en flytteopgave mest effektivt.

Årelang erfaring med flytning

Gennem årene har vi oparbejdet en gennemtænkt proces, vi tager i anvendelse, hver gang vi påbegynder en privatflytning eller erhvervsflytning. Processen involverer, at vores flyttekonsulent starter med at komme på besøg hos jer. På besøget afdækker vi, hvad der er vigtigt at tage hensyn til i flytteprocessen. Dette tilbud er helt gratis og uforpligtende og finder sted, for at vi kan vurdere, hvad der skal være styr på inden din flytning i Aarhusområdet – og i resten af landet.

Under mødet vil vores flyttekonsulent spørge ind til de informationer, der skal danne grundlag for at kunne udarbejde et tilbud til jer. Vi er den foretrukne flyttevirksomhed i Aarhus og omegn – og det er vi, fordi vi altid løser opgaven til perfektion.